Tuesday, December 21, 2021

Statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia

Statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia



Bånd som knytter. Lønnsulikhet: Revidering av revisjonistene. Blant asiatiske nygifte dukker det opp et annet mønster. voksne sier at pandemien har drevet mennesker i samfunnet deres fra hverandre. Rikdom og ekteskapelig skille. Uansett farene ved å bo i øst-London, gir det flere sjanser til å gjøre noe for deg selv og familien din enn Oldham. Kulturelle, rasemessige og religiøse forskjeller vil sannsynligvis spille en rolle i den lave andelen mennesker med sørasiatisk bakgrunn i interetniske forhold.





Meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev



Se vår forskning om: Klimaendringer Sosiale medier COVID Siden den gang har andelen inngifte steget jevnt og trutt. Til sammenligning, i det første året som detaljerte data er tilgjengelige for, hadde omtrent nygifte gjort det. Den langsiktige årlige veksten i nygifte som gifter seg med noen av en annen rase eller etnisitet har ført til en dramatisk økning i det totale antallet personer som for tiden er inngifte - inkludert både de som nylig giftet seg og de som gjorde det år eller tiår tidligere.


Samlet økning i inngifte har delvis blitt drevet av økende andel ekteskap blant svarte nygifte og blant hvite nygifte. Samtidig har inngifte tikket ned blant nylig gifte asiater og holdt seg mer eller mindre stabilt blant latinamerikanske nygifte. Selv om inngifte ikke har økt for disse to gruppene, forblir de langt mer sannsynlig enn svarte eller hvite nygifte til å gifte seg med noen av en annen rase eller etnisitet. For nygifte latinamerikanere og asiater er sannsynligheten for inngifte nært knyttet til om de er født i U.S.A.


eller i utlandet. født gjorde det. Mønsteret er likt blant asiatiske nygifte, hvorav tre fjerdedeler er innvandrere. Betydelig vekst i den latinamerikanske og asiatiske befolkningen i USA. siden sammen med den høye andelen inngifte blant latinamerikanske og asiatiske nygifte, har det vært en viktig faktor som driver økningen i inngifte. Samtidig, statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia, andelen hvite nygifte gikk ned med 15 poeng og andelen svarte nygifte holdt seg stabil.


befolkning, kan være mer sannsynlig å gifte seg med noen av samme rase rett og slett fordi de fleste potensielle partnere er hvite. Og medlemmer av mindre rase- eller etniske grupper kan ha større sannsynlighet for å gifte seg sammen fordi relativt få potensielle partnere deler rase eller etnisitet.


Men størrelse alene kan ikke helt forklare inngiftsmønstre. Selv om det ikke er noen generell kjønnsforskjell i inngifte blant nygifte, oppstår det svært forskjellige kjønnsmønstre for noen store rase- og etniske grupper. Mens kjønnsforskjellen blant asiatiske innvandrere har holdt seg relativt stabil, er gapet blant U.


Som tilfellet er blant hvite, er inngifte omtrent like vanlig for nygifte latinamerikanske menn og kvinner. Disse inngiftsratene har endret seg lite siden. Sannsynligheten for å gifte seg med noen av en annen rase eller etnisitet var noe høyere blant nygifte med minst noe høyskoleerfaring enn blant de med videregående vitnemål eller mindre. Dette markerer en endring fra da det praktisk talt ikke var noen utdanningsforskjeller i sannsynligheten for inngifte blant nygifte.


Sammenhengen mellom inngifte og utdanning blant nygifte varierer på tvers av rase og etniske grupper. For eksempel, blant spanske nygifte, er høyere utdanningsnivåer sterkt knyttet til høyere forekomst av inngifte.


Dette mønsteret kan delvis være drevet av det faktum at latinamerikanere med lavt utdanningsnivå er uforholdsmessig innvandrere som igjen har mindre sannsynlighet for å gifte seg.


Imidlertid øker andelen inngifte etter hvert som utdanningsnivået øker for både U.S. Det er ingen signifikant kjønnsforskjell i inngifte blant nygifte latinamerikanere på tvers av utdanningsnivåer eller over tid. Inngifte har økt dramatisk på alle utdanningsnivåer for svarte, med den største proporsjonale økningen blant de med minst utdanning. Blant svarte nygifte er det tydelige kjønnsforskjeller i inngifte på tvers av utdanningsnivåer, statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia.


I mellomtiden, blant nygifte svarte menn, er høyere utdanning tydelig forbundet med høyere inngifte. Mens inngifte er assosiert med høyere utdanningsnivåer for latinamerikanere og svarte, er dette ikke tilfellet blant asiatiske nygifte.


Dette mønsteret gjenspeiler dramatiske endringer siden asiatiske nygifte med en eller annen høyskole er noe mindre sannsynlighet for å være innvandrere, og dette kan bidra til høyere forekomst av inngifte for denne gruppen. Blant hvite nygifte er sannsynligheten for inngifte ganske lik uavhengig av utdanningsnivå. Den lavere andelen inngifte blant eldre nygifte i er i stor grad tilskrives en lavere andel blant kvinner.


Blant nylig gifte menn varierte imidlertid ikke inngifte nevneverdig etter alder. Inngifte varierer lite etter alder for hvite og latinamerikanske nygifte, men mer slående mønstre dukker opp blant svarte og asiatiske nygifte. Blant asiatiske nygifte dukker det opp et annet mønster. En nærmere titt på inngifte blant asiatiske nygifte avslører at det generelle aldersmønsteret for inngifte - med de høyeste frekvensene blant de i 40-årene - i stor grad er drevet av de dramatiske aldersforskjellene i inngifte blant nygifte asiatiske kvinner.


Selv om den totale frekvensen av inngifte ikke skiller seg markant etter alder blant hvite statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia, et kjønnsgap oppstår ved høyere alder.


Et lignende kjønnsgap i inngifte dukker opp i eldre aldre for spanske nygifte, statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia. Blant svarte nygifte er det gjennomgående større sannsynlighet for at menn gifter seg sammen enn kvinner i alle aldre.


Det er sannsynligvis mange grunner til at inngifte er mer vanlig i byområder enn i mer landlige områder. Holdningsforskjeller kan spille en rolle. En annen faktor er forskjellen i rasemessig og etnisk sammensetning av hver type område. Samtidig har storbyområder større andeler av latinamerikanere og asiater, som har svært høye forekomster av inngifte.


Koblingen mellom bosted og inngifte varierer dramatisk for ulike rase- og etniske grupper. Det økte rasemessige og etniske mangfoldet i storbyområder betyr at tilgangen på potensielle ektefeller også, statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia sannsynligvis være mer mangfoldig.


Dette faktum kan bidra til den høyere andelen inngifte for nygifte i hvite storbyområder, siden ekteskapsmarkedet inkluderer en relativt større andel av personer som ikke er hvite.


Nylig gifte hvite er faktisk den eneste store gruppen der inngifte er høyere i storbyområder. Det samme gjelder blant latinamerikanere. At inngiftsmønstre varierer etter kjønn blir tydelig når man ser på en mer detaljert profil av inngifte par som identifiserer rasen eller etnisiteten til mannen separat fra rasen eller etnisiteten til konen.


Imidlertid dukker det opp mer bemerkelsesverdige kjønnsforskjeller for noen av de andre parprofilene. Ferske data levert lørdag morgen. Inflasjonen i tredje kvartal var høyere i nesten alle 39 av de 46 nasjonene som ble analysert enn i det pre-pandemiske tredje kvartalet i nesten halvparten av U.


voksne sier at pandemien har drevet mennesker i samfunnet deres fra hverandre. Mange ser en lang vei til bedring: Omtrent én av fem sier at livet i samfunnet deres aldri vil komme tilbake til slik det var før COVID Om Pew Research Center Pew Research Center er en ikke-partipolitisk faktatank som informerer publikum om problemene, holdninger og trender som former verden.


Den utfører opinionsundersøkelser, demografisk forskning, analyse av medieinnhold og annen empirisk samfunnsvitenskapelig forskning. Pew Research Center tar ikke politiske posisjoner. Det er et datterselskap av The Pew Charitable Trusts. Tall, fakta og trender som former din verden. Nyhetsbrev Doner min konto.


Formater Funksjoner Faktaark Videoer Dataessays. Forskningsemner. Funksjoner Faktaark Videoer Data Essays. Inngifte varierer etter rase og etnisitet. Den generelle økningen i inngifte har delvis blitt drevet av økende andel ekteskap blant svarte nygifte og blant hvite nygifte.


Den skiftende rase- og etniske profilen til U. nygifte er knyttet til vekst i inngifte Betydelig vekst i den latinamerikanske og asiatiske befolkningen i U.S.A. For svarte og asiater, store kjønnsforskjeller i inngifte Selv om det ikke er noen generell kjønnsforskjell i inngifte blant nygifte, oppstår det svært forskjellige kjønnsmønstre for noen store rase- og statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia grupper.


Et økende utdanningsgap i inngifte Sannsynligheten for å gifte seg med noen av en annen rase eller etnisitet var noe høyere blant nygifte med minst noe høyskoleerfaring enn blant de med videregående vitnemål eller mindre. Sterk kobling mellom utdanning og inngifte for latinamerikanere Sammenhengen mellom inngifte og utdanningsnivå blant nygifte varierer på tvers av rase og etniske grupper.


Asiater med noen høyskoler er de mest sannsynlige for å gifte seg. Mens inngifte er assosiert med høyere utdanningsnivåer for latinamerikanere og svarte, er dette ikke tilfellet blant asiatiske nygifte.


Blant hvite, liten forskjell i inngifte etter utdanningsnivå Blant hvite nygifte er sannsynligheten for inngifte ganske lik uavhengig av utdanningsnivå. Neste: 2. Side 1 Du statistikk om svarte menn som dater hvite kvinner i Storbritannia lese side 2 Side 3 Side 4 Side 5. Registrer deg for vårt ukentlige nyhetsbrev. Fersk data levert lørdag morgen. Rapportmateriale Komplett rapport PDF Topline spørreskjemakart: Inngifte over hele U. etter metroområde.


Fremveksten av multirasiale og multietniske babyer i U. Nøkkelfakta om rase og ekteskap, 50 år etter Loving v. MEST POPULÆR. Quiz: Se hvor du passer inn i den politiske typologien. Ta quizen vår for å finne ut hvilken av våre ni politiske typologigrupper som passer best.


Om tre-i-ti U. Voksne er nå religiøst ikke tilknyttet. Inflasjonen har steget rundt om i verden, men U. har sett en av de største økningene. Amerikanere er mindre sannsynlige enn før COVID å ønske å bo i byer, mer sannsynlig å foretrekke forsteder. Følg oss.





dating anmeldelser for single



De største forskjellene mellom personer som var gift og samboende var i de asiatiske folkegruppene. Andelen personer i interetniske forhold var lavere i , sammenlignet med Denne delen ser på avhengige barn som lever i en multietnisk husholdning og hvor det er et interetnisk forhold 1.


Det var flere etniske husholdninger som klassifiserer husholdninger etter mangfoldet i etnisk gruppe av husholdningsmedlemmer i forskjellige forhold - for eksempel forskjellige etniske grupper mellom generasjoner eller i partnerskap. Par i husholdningen i et interetnisk forhold er ikke nødvendigvis foreldrene til de forsørgede barna, men de er sannsynligvis foreldrene i de fleste tilfeller.


Platt, For denne gruppen var det ingen interetnisk relasjon å sammenligne, men den er inkludert for å vise familietypen sammen med gift eller sivil partnerskap og samboerskap. Etnisiteten til barn i folketellingen vil generelt ha blitt tilskrevet av foreldrene deres - selv om dette kanskje ikke var tilfelle i alle tilfeller - det vil avhenge av hvem som fylte ut skjemaet og barnets alder.


Fokus på etnisitet og identitet, hvem er den 'blandede' etniske gruppen? Platt, Lucinda Etnisitet og familieforhold innen og mellom etniske grupper: En analyse ved bruk av arbeidsstyrkeundersøkelsen. Denne tabellen viser de 3 beste interetniske relasjonene innenfor hver etnisk gruppe og prosentandelen av alle mennesker som lever som et par innenfor den etniske gruppen.


Spørsmålet om etnisk gruppe er et selvdefinert spørsmål og har blitt stilt i folketellingen for England og Wales siden Antallet avkryssingsbokser har vokst fra ni til atten i Interetniske forhold defineres i denne artikkelen som et forhold mellom mennesker som lever i en par som er gift, i et sivilt partnerskap eller samboer, og hver partner identifiserer seg med en etnisk gruppe som er forskjellig fra den andre innenfor noen av de 18 etniske gruppeklassifikasjonene som brukes i folketellingen.


Denne analysen bruker hele 18 etniske gruppeklassifiseringen for analyse. Dette er av to grunner:. Dette kan påvirke andre asiatiske og asiatiske befolkninger på et bredt nivå. Ytterligere detaljer om sammenligninger mellom spørsmålet i og finnes i sammenlikningsrapporten. Analyse omfatter alle personer som lever som et par som er gift, i sivilt partnerskap eller samboer.


Data er ikke tilgjengelig for de som er i sivilt partnerskap separat på grunn av det lille antallet involvert. Sivile partnerskap ble introdusert i Storbritannia i desember. Derfor var de ikke til stede i de sammenlignende folketellingsdataene. Samboere refererer til to personer som bor sammen som et par, men de er ikke gift med hverandre eller i et registrert likekjønnet sivilt partnerskap sammen.


Dette inkluderer personer som bor sammen med en partner av samme kjønn. Denne artikkelen analyserer data om avhengige barn som lever i en fleretnisk husholdning. Dette klassifiserer husholdninger etter mangfoldet i etnisk gruppe av husholdningsmedlemmer i forskjellige forhold - for eksempel forskjellige etniske grupper mellom generasjoner eller i partnerskap.


Den plukker ut ulike etniske grupper innenfor partnerskap der det er minst ett par i husholdningen som har ulike etniske grupper. Forsørgede barn er de under 16 år som bor sammen med minst én forelder, eller i alderen 16 til 18 år i fulltidsutdanning, unntatt alle barn som har ektefelle, partner eller barn som bor i husholdningen. Detaljer om retningslinjene for utgivelsen av nye data er tilgjengelig ved å besøke www.


html eller fra Media Relations Office e-post: media. relasjoner oss. Fortell oss om du godtar informasjonskapsler Vi ønsker å bruke informasjonskapsler for å samle inn informasjon om hvordan du bruker ons.


Godta alle informasjonskapsler. Angi innstillinger for informasjonskapsler. Hjem Mennesker, befolkning og samfunn Fødsler, dødsfall og ekteskap Ekteskap, samliv og sivile partnerskap Folketellingsanalyse. Dette er den siste utgivelsen. Se tidligere utgivelser. Kontakt: Angela Potter-Collins Utgivelsesdato: 3. juli Innholdsfortegnelse Nøkkelpunkter Introduksjon Mønstre for interetniske forhold Forskjeller mellom menn og kvinner i interetniske forhold Vanligste interetniske forhold Forskjeller på tvers av aldersgrupper Forskjeller på tvers av forholdstype Avhengige barn i multietniske husholdninger Referanser Vedlegg Bakgrunnsnotater.


Skriv ut denne artikkelen Last ned som PDF. Se alle data som brukes i denne artikkelen. Flere detaljer om definisjonene som brukes i denne artikkelen finner du i bakgrunnsnotatene. Arbeidet hans avslører hvordan en nærmere titt på dataene kompliserer populære narrativer om svarte kvinner og partnerskap.


Intervjuet er redigert for lengde og klarhet. For Harriet: Kan du gi meg en kort oversikt over arbeidet du gjør? Philip Cohen: Vel, jeg er sosiolog og demograf, så jeg er generelt interessert i spørsmål knyttet til familie, familiestruktur, kjønn og kjønnsulikhet, ulike typer ulikhet, på en måte fra et demografisk perspektiv. Jeg ser vanligvis på folketellingsdata og andre datakilder om USAs befolkning. FH: Du har gjort noen undersøkelser om svarte kvinner og ekteskap som jeg syntes var spesielt interessant.


La oss si at jeg er en heteroseksuell svart kvinne som ønsker ekteskap, og jeg bor i et stort amerikansk storbyområde. Er jeg sjanseløs? PC: Vel, nei, jeg vil ikke si at du nødvendigvis er uheldig, men jeg vil si at oddsen er mot deg i forhold til oddsen kvinner fra andre grupper møter. Jeg antar at du kan si uheldig, men det ville være en tøff måte å si det på.


Jeg nøler med å oversette, eller prøve å oversette, forskningen, men generelt sett, ja. Tallene er problematiske av et par grunner. Den ene er at svarte kvinner har omtrent den laveste andelen mellom ekteskap. Vi ser virkelig på den svarte mannlige befolkningen når vi ser på ekteskapspoolen. FH: Kan vi få en kort beskrivelse av hva mellomekteskap er?


PC: Jeg mener bare at svarte kvinner er mindre tilbøyelige til å gifte seg med menn fra andre raser enn andre kvinner. Normalt fungerer det, bare når det gjelder matematikk, jo mindre minoritetsgruppen er, jo mer sannsynlig er det at de gifter seg utenfor gruppen sin. Og det gir bare mening med tanke på tallene. Du ser for eksempel at svarte kvinner som bor i byer med mindre svarte befolkninger er mer sannsynlig å gifte seg med hvite. Storbritannia følger ofte amerikanske sosiale mønstre etter en tidsforsinkelse. Den økende konsentrasjonen av minoritetsfamilier i visse byer kan være bevis på "hvit flukt".


Det er ikke bare det at noen kommer. Andre mennesker drar også. Et ungt hvitt par kan sette opp hus i for eksempel Stoke Newington, i indre London. Men når barna deres kommer, begynner de å bekymre seg over skoler der mange elever kan komme fra hjem der det sjelden snakkes engelsk.


De flytter til St Albans. Eller Essex. Eller Kent. Men kan dette være en klasseeffekt, ikke en raseeffekt? Argumentet her vil være at når folk, uansett bakgrunn, blir mer velstående, vil de flytte ut.


Så langt er dommen i beste fall «ikke bevist». David Coleman, lektor i demografi ved Oxford og medredaktør for den nye studien, utøser mild hån mot de som av beste grunner prøver å etablere en historisk avstamning for svarte i Storbritannia.


Riktignok var det på 1700-tallet en mote for svarte serveringsmenn. Det høyeste anslaget er 15, De forsvant nesten sporløst på 1800-tallet. Noen dro. De fleste av resten døde barnløse. Det var få svarte kvinner. Selv i de tidlige årene, da etterkrigstidens migrasjon begynte, var det bare rundt 40, ikke-hvite i Storbritannia.


På enhver rimelig måte - og denne studien er den beste beregningen så langt - har Storbritannia vært beundringsverdig vellykket i å absorbere en slik ny oppsving i sin ikke-europeiske befolkning. Innvandrere har klassisk vært en kilde til styrke for en nasjon.


Denne studien viser at hver gruppe driver sin egen virksomhet, men også på sin egen måte begynner å assimilere seg. Til Storbritannias fordel. Registrering er en gratis og enkel måte å støtte vår virkelig uavhengige journalistikk på.


Ved å registrere deg får du også begrenset tilgang til Premium-artikler, eksklusive nyhetsbrev, kommentarer og virtuelle arrangementer med våre ledende journalister. Bli med i tankevekkende samtaler, følg andre uavhengige lesere og se svarene deres. Vil du bokmerke favorittartiklene og -historiene dine for å lese eller referere til senere? Start ditt Independent Premium-abonnement i dag. Vennligst oppdater siden eller naviger til en annen side på nettstedet for å bli automatisk pålogget.


Hei {{indy. Registrer deg gratis for å fortsette å lese. Registrering er en gratis og enkel måte å støtte vår virkelig uavhengige journalistikk Ved å registrere deg vil du også få begrenset tilgang til Premium-artikler, eksklusive nyhetsbrev, kommentarer og virtuelle arrangementer med våre ledende journalister.


E-post Vennligst skriv inn en gyldig e-post. Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse. Passord må bestå av minst 6 tegn, inkludere store og små bokstaver og et tall. Må bestå av minst 6 tegn, inkludere store og små bokstaver og et tall. Fornavn Vennligst skriv inn ditt fornavn. Vennligst skriv inn et navn på mellom 1 og 40 tegn.


Etternavn Skriv inn etternavnet ditt. Velg fødselsår Du må være over 18 år for å registrere deg. Jeg vil gjerne ha e-post om tilbud, arrangementer og oppdateringer fra The Independent. Les vår personvernerklæring.

No comments:

Post a Comment